Izjava o pristupačnosti

 

TERRA Holding GmbH  obvezuje se da će svoju internetsku stranicu učiniti dostupnom, u skladu s Europskom normom za uvjete pristupačnosti). Ova izjava o pristupačnosti odnosi se  na www.terra-world.com.
 

Stupanj usklađenosti

Ove internetske stranice su u potpunosti u skladu s Nivo usklađenosti A iz " Vodič za pristupačnost  WEB sadržaj – WCAG 2.1" i primjenjivim Europski Standard prema Direktiva (EU) 2016/2102 Europski parlament i Vijeće EU.  
 

Priprema ove izjave o pristupačnosti

Izjava je dana 21. siječnja 2022. godine. Izjava je pripremljena na temelju procjene koju je proveo FONDA INTERAKTIVE MEDIEN UND KOMMUNIKATION GMBH.  Ta je izjava posljednji put pregledana 21. siječnja 2022. godine.

 

Povratne informacije i podaci za kontakt

Ponude i usluge na ovoj web stranici stalno se pakiraju i proširuju. Stoga su nam upotrebljivost i pristupačnost od velike važnosti. Ako primijetite prepreke koje vas sprječavaju u korištenju naše web stranice - probleme koji nisu opisani u ovoj izjavi, nedostatke u usklađenosti sa zahtjevima pristupačnosti - molimo vas da nas obavijestite putem e-maila. Molimo vas da nam pošaljete sve poruke i prijedloge s naslovom "Prijavite nepravilnost na stranici - www.terra-world.com" putem e- mail adrese office.hr@terra-world.com ili putem kontakt obrasca.

Budite konkretni u opisivanju problema i pružite nam URL-ove web-stranica ili dokumenata na koje se to odnosi. Pregledat ćemo vaš zahtjev i kontaktirati Vas u najkraćem mogućem roku.  

 

Postupak praćenja provedbe propisa

Povjerenik za informiranje Republike Hrvatske je tijelo nadležno za praćenje usklađenosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora sa zahtjevima pristupačnosti i nadzor nad provedbom Zakona o pristupačnosti.

 

U slučaju nezadovoljavajućih odgovora na obavijest ili zahtjev za povratne informacije o pristupačnosti ovih mrežnih stranica, korisnici se mogu obratiti Povjereniku za informiranje telefonom ili putem elektroničke pošte na adresi pristupacnost@pristupinfo.hr

 

 

Ispunite zahtjev
Uspjeh
Zatraži povratni poziv
Uspjeh
Nazovite nas