TERRA Grupa

Vaš pouzdani partner

Mi smo vaš partner za kupovinu novih i rabljenih strojeva, rezervnih i potrošnih dijelova, priključaka te usluge servisa i iznajmljivanja strojeva. Naš prodajni program obuhvaća strojeve različitih proizvođača s više od 300 modela. Osim građevinskih strojeva i kranova za rukovanje materijalima i industrijsku primjenu, naša ponuda uključuje i generatore, podizne platforme, sisteme rovnih oplata i utovarivače.

Naša ponuda odgovara građevinskom sektoru, komunalnih poduzećima, šumarstvu, skladištenju i recikliranju otpada, rušenju kao i mnogim drugim namjenama.

TERRA je dio snažne grupacije s aktivnostima u Srednjoj i Istočnoj Europi. Matična kompanija INDUSTRIE HOLDING GmbH je austrijsko porodično poduzeće sa sjedištem u Beču, osnovano 2000. godine. Osim TERRA -e, grupu čine još tri strateške divizije:

BULMOR koji se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom posebne opreme za podizanje.

PROFIRENT s fokusom na iznajmljivanje strojeva, generatora, skela i druge opreme.

Zašto TERRA

Zalažemo se za orijentaciju prema kupcima i zaposlenicima, stabilnost i visoko produktivnu organizaciju te stručno osoblje koje će vas podržati sa strašću i predanošću.

Nastojimo uspostaviti dugoročne odnose sa kupcima i posvećeni smo poslu koji radimo. Osim toga, sigurni smo u naše proizvode i kontinuirano nastojima osigurati zadovoljstvo i podržati uspjeh vašeg poslovanja. Više od 400 naših zaposlenika svakodnevno daju sve od sebe i pronalaze najbolja rešenjaa za vaše projekte. S dodatnom uslužnom orijentacijom, pouzdanošću i posvećenošću, kako tokom prodaje tako i nakon prodaje.

 

Trebalo je samo kratko vrijeme da brand TERRA postane ono što danas predstavlja:

Sinonim za inovativna rešenja pri iskopu + utovaru + podizanju.

Fleksibilan distributivni partner za strojeve kod zemljanih i građevinskih radova i industrijske manipulacije.

Pouzdan i brz dobavljač rezervnih dijelova.

Pionir kada je u pitanju stručnost

Ispunite zahtjev
Uspjeh
Zatraži povratni poziv
Uspjeh
Nazovite nas